concurs de dramaturgie pentru domestic box !

Textul tau poate prilejui o intilnire aparte intre spatiul familiar (ceea ce am numit noi domestic box) si actul artistic, in care toti participantii, gazdele, actorii, oaspetii-spectatori isi ofera unii altora o experienta memorabila. Contribuie astfel cu creatia ta la conturarea conceptului de “homemade culture”* propus de lorgean theatre.

Scrie-ne la lorgeantheatre@gmail.com pana pe 1 octombrie 2014, arata-ne ca te simti ca acasa pe scena si ca pe o scena acasa! Oferim premii in valoare de 2500 de lei si ceva aplauze in stagiunea viitoare.

lorgean theatre este prezent in peisajul cultural romanesc din decembrie 2008. In cei peste cinci ani de existenta a gazduit mai bine de 30 piese de teatru si performance-uri, cu peste 75 reprezentații. Peste 1000 de spectatori au trecut pragul garsonierei care gazduieste lorgean theatre, iar din 2012 teatrul domestic s-a extins in alte 40 de apartamente.

Bloc si om

* La lorgean theatre spectatorii au adus, dintotdeauna, in locul unui bilet platit, un obiect legat de tema piesei. Acest obiect a fost folosit adesea in reprezentatie, de cele mai multe ori spectatorii vorbind despre motivatia alegerii lui la finalul spectacolelor. Daca tii cont de acest lucru, de integrarea, intr-un fel sau altul, a spectatorilor in piesa, textul tau va fi citit cu mai multa simpatie (dar nu e o conditie obligatorie!).

„Scrie pentru patru pereti” face parte din Campania „Se joaca cu casa deschisa”, proiect finantat de Administratia Fondului National Cultural.

Advertisements
Aside | This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s