C. Canned Fit

C.Canned fit este un act muzical performativ experimental. Sfera sonora este creata de mijloace sonore taiate, microfoane, voce si o orchestra formata din sunete culese. Conserve motorizate vibreaza la unison; sunetul conservelor, tinichelelor, bucatilor de metal, resturi electronice, hartie, lemn, apa si vant – sunt modulate si amplificate prin microfoane.

Christine Schörkhuber are studii de media si arta instalatiei si lucreaza si cu instalatii de sunet. De aceea muzica ei se focuseaza pe obiecte. Christine este in cautare de sunete specifice emise de obiectele regasite in viata de zi cu zi, carora le potenteaza caracterul atribuindu-le sens si forma.

C.Canned Fit a fost prezentat in diverse festivaluri internationale, cluburi si spatii artistice, si a fost recent  selectionat in cadrul New Austrian Sound of Music Programme 2014/15.

La Bucuresti, C. Canned fit  va fi prezentat in zilele de 30 august si 31 august la Modulab si respectiv Underworld Club. Lorgean Theatre va gazdui performance-ul pe 03 septembrie. Ora de incepere a evenimentelor este 21.00. Inscrieri la lorgeantheatre@gmail.com

Christine Schörkhuber

Nascuta in 1982 in Waidhofen – Austria, Christine Schörkhuber a studiat pictura si video-instalatia la Academia de Arte Frumoase din Viena. Este artist media, creator de film si musician. Realizeaza instalatii sonore si arta video in spatii publice si sustine show-uri live.

Maria Hera

S-a nascut in 1978 in Hunedoara – Romania. Membra al minoritatii germane din Transilvania, emigreaza cu intreaga familie in Nürnberg, Germania, in 1986. A studiat artele la Universitatea de Arte Aplicate si Stiinte din Hanovra. Din 2009 este artist freelancer si trainer in Viena. Creeaza uriase instalatii-colaj de imagini si text. Arta sa se concentreaza pe instalatii si interventii in spatiu, colaje, arta stradala si fotografie.

Image

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s