lorgean theatre pe strazi

Dupa ce vei fi spectator al teatrului mobil, nicio plimbare cu autobuzul nu va mai fi la fel. Grolsch te provoaca sa schimbi orasul prin creativitate: lasa-te inspirat de cele 44 de reprezentatii pe care ti le-am pregatit impreuna cu specialistii teatrului in spatii neconventionale.
La provocarea Grolsch, lorgean theatre se extinde timp de o luna… in strada. Intre 23 iunie si 22 iulie, esti invitat sa descoperi atmosfera intima si piesele alese pe spranceana de Jean-Lorin Sterian intr-un autobuz ce porneste din statia Hanul lui Manuc, de marti pana sambata, la 18.00 si 19.00.

GAZDE:
Grolsch este proud sponsor of the experimentalists since 1615. De 400 de ani, Grolsch sustine artistii inovatori, vizionarii, promotorii unei noi mentalitati. Cunoscuta drept „Berea oficiala a artelor contemporane” in Europa si peste ocean, Grolsch promoveaza arta si maiestria in toate formele ei. In Romania, Grolsch isi propune sa inspire si sa provoace comunitatile creative, oferind experimente si experiente dedicate celor care schimba orasul prin creativitate. Berea olandeza saluta inovatorii si temerarii, dorindu-si totodata sa trezeasca si sa hraneasca spiritul de explorator al fiecaruia.
lorgean theatre este teatrul spatiilor intime, primul teatru de apartament din Bucuresti, deschis de Jean-Lorin Sterian in decembrie 2008. Cu o capacitate de 20 de locuri si o politica exclusivista de selectie a spectatorilor, lorgean theatre a devenit un reper pentru cultura underground contemporana.

asta inseamna ca joi, la orele 18.00 si 19.00, cine vrea sa vina la teatru in autobuz, se poate inscrie pe adresa lorgeantheatre@gmail.com. sint doar 5 locuri libere din partea lorgean theatre, de joi incolo, inscrierile se vor face numai pe experimentalist.ro

in curind va fi anuntat programul complet.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s